Diensten

Wat kan Fair ICT voor je betekenen?

25 jaar geleden had je een mannetje die verstand van computers had en die het wel even voor je regelde. In deze tijd is je ICT net als een huis. Je begint met een architect en vervolgens komen er allerlei vaklui voorbij: grondwerkers, timmerlieden, metselaars, dakdekkers, electriciens, etc, etc. Ook als het huis gereed is laat je niet de grondwerker je verwarming repareren dus de verschillende vakgebieden blijven. Elke vakman heeft zijn eigen vakgebied en het is onmogelijk om alles te kunnen.

Onze kernactiviteiten zijn Connectivity, Security en Virtualization. Voor menigeen zware begrippen maar ze dekken de lading. Je zou ons de loodgieter van de IT kunnen noemen. Wij zorgen voor alle leidingen; het fundament van je omgeving. Wij spreken van de IT infrastructuur.

Dit wil niet zeggen dat Fair ICT je in de kou laat staan als het buiten ons vakgebied ligt. Fair ICT werkt samen met meerdere partners en weet vrijwel altijd wie het probleem kan oplossen of het gewenste kan leveren. Fair ICT kan je hierin adviseren en op het juiste pad zetten. Kijk onder Consultancy voor meer info.